Van Ekelen & Poort

Gezocht: juridisch stagiair (WO)

Ben jij die gemotiveerde, leergierige en ambitieuze rechtenstudent (m/v) die het team van Van Ekelen & Poort komt versterken? Wij zijn een jong en vooruitstrevend advocatenkantoor in Eindhoven dat is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, jeugdrecht en erfrecht. Als student-stagiair (WO) draag je bij aan – dan wel kijk je mee met – alle facetten van onze rechtspraktijk.

 

Wie wij zijn

Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators helpt cliënten voornamelijk bij kwesties rondom echtscheiding, alimentatie, de afwikkeling van erfenissen, gezag en omgang, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing, ouderschap, en naamrecht.

Ons team van drie advocaten staat een persoonlijke, betrokken en laagdrempelige aanpak voor. Daarin staan maatwerk, persoonlijke service en heldere communicatie centraal.

Wie jij bent

Jij studeert Nederlands Recht (WO), hebt relevante vakken op het gebied van het personen- en familierecht en privaatrecht gevolgd en hebt ambities in de advocatuur. Soortgelijke ervaring is niet vereist, maar uit jouw cijfers en cv blijkt wel dat jij de lat hoog legt voor jezelf. Tot slot ben je enthousiast, leergierig en vlug van begrip.

Jij vindt je weg feilloos in de gangbare bronnen voor bijvoorbeeld jurisprudentie, wetgeving en literatuur. En kunt relevante informatie voor een dossier snel opsporen en ordenen.

Wat je gaat doen

Als student-stagiair draai jij (bijna) volledig mee in onze praktijk. Je woont intakes en zittingen bij, bereidt dossiers voor en ondersteunt het team middels praktische taken.

Wanneer jij aan de slag kunt

We zoeken iemand van september 2023 tot maart 2024. De precieze duur van de stage en de werkdagen worden in overleg vastgesteld.

Hoe jij kunt reageren

Stuur een e-mail met daarin jouw motivatiebrief en cv naar info@vanekelenpoort.nl.