Onze gloednieuwe website!

Laatst vierden wij onze derde verjaardag. In die drie jaar hebben wij onze kennis verbreed, onze vaardigheden doorontwikkeld en onze werkwijze gemoderniseerd. Het was hard werken om het advocatenkantoor uit te bouwen tot wat het nu is. Gelukkig kunnen we terugkijken op een mooie en vruchtbare periode waarin we voor honderden cliënten in Eindhoven en omstreken het verschil hebben kunnen maken.

Door het harde werk was de website van Van Ekelen & Poort | Advocaten & Mediators echter het ondergeschoven kindje. Waar wij steeds verder kwamen, bleef onze site stilstaan. We moesten concluderen dat hij niet geschikt was voor mobiele apparaten en informatie niet altijd even goed was te vinden of zelfs ontbrak.

Dus hebben wij de oude website – figuurlijk – tot de grond toe afgebroken en opnieuw weer opgebouwd. Met een moderne en doordachte bouwtekening, nieuwe materialen en een strakke afwerking.

Deze nieuwe website past perfect bij ons als jong en vooruitstrevend advocatenkantoor. Altijd werkt hij even goed, welke pc, telefoon of tablet je ook gebruikt (probeer het gerust eens uit). Door de website niet meer in te delen volgens rechtsgebieden maar specifieke onderwerpen, is de gezochte informatie nu veel sneller te vinden. Onder de noemer ‘onderwerpen’ hebben we een hoop extra basisinformatie toegevoegd. Bovendien: wie erover denkt om één van onze advocaten in te schakelen, kan nu meer informatie over onze werkwijze, filosofie en kwaliteiten vinden op de pagina’s ‘ons kantoor’ en ‘onze advocaten’. Als klap op de vuurpijl, hebben we ook gelijk nieuwe foto’s laten maken.

Nu we zo trots zijn op dit resultaat, hebben we ook besloten om de buitenwacht wat beter op de hoogte te houden van ontwikkelingen op het gebied van het personen- en familierecht, jeugdrecht en erfrecht. Dus zullen we daar om de paar weken een blog over publiceren. Kom hier dus geregeld terug of volg ons op Facebook, LinkedIn of Twitter om geïnformeerd te blijven!

Mooi dat we ons digitale visitekaartje op orde hebben en gaan bloggen over juridische kwesties, maar onze primaire focus blijft natuurlijk liggen op onze cliënten. Wij stellen úw belangen centraal en zullen altijd blijven werken aan onze kennis en kunde. Alleen zo kunnen we zorgen voor de beste uitkomst in uw zaak. Want dat is waar het uiteindelijk om draait, zowel voor u als voor ons.

Van Ekelen & Poort | Advocaten & Mediators
Emmy van Ekelen, Mirte Poort-van der Meeren en Marloes van Hout

p.s. Op deze plek een woord van dank aan De ZoekmachinemeestersEmiel van Dongen voor de tekstuele hulp en Herman Ritzema voor het herontwerp van de website.