Onderwerpen

Bij advocatenkantoor Van Ekelen & Poort kunt u terecht voor problemen op het gebied van het personen- en familierecht, jeugdrecht en erfrecht. Hieronder vindt u een lijst met de meest voorkomende onderwerpen op deze rechtsgebieden.

Specialisten in personen- en familierecht

Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators richt zich slechts op de (nauw verwante) rechtsgebieden personen- en familierecht, jeugdrecht en erfrecht. Wij zijn namelijk welbewust specialisten, geen generalisten. Waarom? Het recht is in de loop der tijd enorm uitgebreid en complex geworden. Daarom is het voor een advocaat niet meer haalbaar om op meerdere rechtsgebieden voldoende expertise in huis te hebben. Voor zaken die (primair) vallen binnen bijvoorbeeld het strafrecht, ondernemingsrecht, belastingrecht of bestuursrecht, verwijzen wij u graag door naar één van de andere advocatenkantoren in Eindhoven en omgeving.

Specialisten binnen hun vakgebied

Dankzij de focus op het personen- en familierecht, jeugdrecht en erfrecht hebben de advocaten van Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators zich ontwikkeld tot specialisten die hun werkgebied van haver tot gort kennen. Ze investeren veel tijd in het volgen van (beroeps)opleidingen, het lezen van vaktijdschriften en het bestuderen van wetgeving of rechterlijke uitspraken. Een deel van deze ontwikkelingen wordt door onze advocaten uitgelicht op de pagina ‘Nieuws’.