Onze advocaten

Advocatenkantoor Van Ekelen & Poort te Eindhoven heeft momenteel drie advocaten in dienst. Onze advocaten staan een deskundige en persoonlijke werkwijze voor, waarin ook ruimte is voor de emotionele kant van de zaak. Bij kwesties binnen het het jeugdrecht, erfrecht of personen- en familierecht is er immers vaak sprake van juridische, zakelijke én persoonlijke tegenstellingen. Bij ons draait het om maatwerk, flexibiliteit, open communicatie en laagdrempeligheid.

Onze advocaten in één oogopslag

Mr. Emmy van Ekelen (1978) is naast advocaat tevens (scheidings- en register)mediator en Stiefplan-coach. Emmy is een specialist op de terreinen van het familierecht, erfrecht en mediation. Met dank aan haar uitstekende communicatieve vaardigheden blinkt Emmy vooral uit in luisteren, bemiddelen en onderhandelen.
Lees meer

Mr. Mirte Poort-van der Meeren (1984) heeft zich sinds het begin van haar loopbaan in de advocatuur in 2007 ontwikkeld tot een breed inzetbare en juridisch inhoudelijk zeer sterke personen- en familierecht advocaat. Mirte blijft altijd bijleren, heeft immer een luisterend oor en toont een grote betrokkenheid bij haar cliënten.
Lees meer

Mr. Rianne Gerritsen (1985) is niet alleen door de wol geverfd als advocaat, maar ook als mediator. Cliënten waarderen onder meer haar behulpzaamheid, deskundigheid, inlevingsvermogen en – vooral – empathisch vermogen om mee te denken met alle belangen en emoties.
Lees meer