Mr. Tessa Baak in het kort

Mr. Tessa Baak (1996) houdt zich bezig met alle facetten van het personen- en familierecht. Juridische expertise is voor haar als advocaat vanzelfsprekend. Haar persoonlijke aanpak, een luisterend oor bieden, streven naar een duurzame oplossing: het maakt Tessa tot een gewaardeerde familierechtadvocaat.

Internationaal en financieel familierecht

Tessa houdt zich niet alleen bezig met het Nederlandse familierecht, maar is ook gespecialiseerd in het internationale familierecht. Internationale aspecten in uw relatie kunnen een uit zichzelf al lastige situatie nóg ingewikkelder maken. Tessa neemt u in dat geval graag bij de hand en begeleidt u naar een duurzame oplossing. Doordat Tessa enkele maanden in Amerika heeft gestudeerd, heeft zij een zeer goede beheersing van de Engelse taal. Contact met cliënten in het Engels is dan ook geen enkel probleem.

Naast het internationale familierecht heeft Tessa affiniteit met de financiële aspecten van een echtscheiding. Alimentatie en vermogensrechtelijke afwikkeling zijn dan ook onderwerpen waar zij zich graag mee bezighoudt.

 

Ontlasten van haar cliënten

Tessa begrijpt dat cliënten vaak in een benarde situatie zitten wanneer zij een familierechtadvocaat inschakelen. De emoties kunnen hoog oplopen, vooral wanneer er kinderen in het spel zijn. Zij vindt het daarom belangrijk om u persoonlijke begeleiding te bieden, waarbij ze heldere communicatie en het belang van het kind hoog in het vaandel heeft staan. Het ontlasten van haar cliënten op hun weg naar een duurzame oplossing: daar streeft zij naar als advocaat.

Opleidingen