Mr. Tessa Baak

Mr. Tessa Baak

Mr. Tessa Baak (1996) houdt zich in haar dagelijkse praktijk bezig met alle facetten van het personen- en familierecht. Niet alleen juridisch inhoudelijk sterk zijn is voor haar als advocaat vanzelfsprekend. Ook een persoonlijke aanpak, een luisterend oor bieden en streven naar een duurzame oplossing zijn volgens haar onmisbaar als familierechtadvocaat.

Internationaal en financieel familierecht

Tessa houdt zich niet alleen bezig met het Nederlandse familierecht, maar is ook gespecialiseerd in het internationale familierecht. Internationale aspecten in uw relatie kunnen een van zichzelf al lastige situatie nog ingewikkelder maken. Tessa neemt u in dat geval graag bij de hand en begeleidt u naar een duurzame oplossing. Doordat Tessa enkele maanden in Amerika heeft gestudeerd heeft zij een zeer goede beheersing van de Engelse taal. Contact met cliënten in het Engels is dan ook geen enkel probleem.

Naast het internationale familierecht heeft Tessa affiniteit met de financiële aspecten van een echtscheiding. Alimentatie en vermogensrechtelijke afwikkeling zijn dan ook onderwerpen waar zij zich graag mee bezighoudt.

Ontlasten van haar cliënten

Tot slot begrijpt Tessa dat cliënten vaak in een benarde situatie zitten wanneer zij een familierechtadvocaat inschakelen. De emoties kunnen hoog oplopen, vooral wanneer er kinderen in het spel zijn. Zij vindt het daarom belangrijk om u persoonlijke begeleiding te bieden, waarbij zij heldere communicatie en het belang van het kind hoog in het vaandel heeft staan. Het ontlasten van haar cliënten op hun weg naar een duurzame oplossing is waar zij naar streeft als advocaat.

Opleidingen

Minnesota Law School exchange semester (2018)
Bachelor Rechtsgeleerdheid (2019)
Master Rechtsgeleerdheid (2020)