Van Ekelen & Poort in het kort

Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators is een ervaren, vooruitstrevend en laagdrempelig advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het personen- en familierecht, jeugdrecht en erfrecht. Ons team bestaat uit vier ervaren advocaten. Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven.

U kunt bij ons terecht voor…

De advocaten mr. Emmy van Ekelen, mr. Mirte Poort-van der Meeren, mr. Rianne Gerritsen en mr. Tessa Baak zijn met name gespecialiseerd in de volgende onderwerpen:

Onze aanpak

Kwaliteit en maatwerk zijn voor advocatenkantoor Van Ekelen & Poort absoluut leidinggevend. De rechtsgebieden waarin wij zijn gespecialiseerd, vragen om een persoonlijke, betrokken en deskundige aanpak. Dat is dan ook precies wat u van ons kunt verwachten. Spelen er kwesties op het gebied van het personen- en familierecht, het jeudgdrecht en het erfrecht? Dan heeft dit een grote impact op uw leven en kampt u waarschijnlijk met veel emoties. Vaak lopen persoonlijke, zakelijke én juridische conflicten door elkaar heen. Onze advocaten begrijpen dat en spelen hierop in. Maatwerk en persoonlijke service vinden we vanzelfsprekend. We communiceren open met u, zijn klantgericht en flexibel én werken laagdrempelig.

Bemiddelen? Ja. Rechtszaak? Liever niet.

Wij proberen altijd om een gang naar de rechter te vermijden, bijvoorbeeld door in overleg met de advocaat van de wederpartij tot een oplossing te komen. Ook bieden wij mediation (bemiddeling) aan. Een mediator is opgeleid om te bemiddelen tussen u en uw tegenpartij, met vaak een win-win-oplossing als resultaat.

Werkgebied

Het werkgebied van Van Ekelen & Poort bestrijkt ‘Groot Eindhoven’. Ongeveer de helft van onze cliënten komt uit Eindhoven. Zo’n 40 procent uit randgemeenten en naastliggende dorpen zoals Helmond, Nuenen, Gerwen, Eersel, Geldrop-Mierlo, Heeze, Leende, Oirschot, Veldhoven en Bladel.

In toenemende mate verwelkomen wij ook cliënten uit de gemeente Reusel-De Mierden (Reusel, Hooge Mierde, Lage Mierde, Hulsel en De Hoef).

Makkelijk bereikbaar in het centrum van Eindhoven

Het advocatenkantoor Van Ekelen & Poort is gevestigd in Werkparadijs aan de Paradijslaan 32 in het centrum van Eindhoven. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer, ook vanuit de richtingen Best, Nuenen, Geldrop, Valkenswaard en Veldhoven.